Työkaluja ja tietolähteitä

Parhaat markkinoinin työkalut

Nämä tietolähteet ja työkalut auttavat sinua saamaan markkinoinnillasi enemmän myyntiä ja voittoa. 

Seuraa tätä sivua tarkasti (lisää kirjanmerkkeihisi), koska lisäilen tänne uusia, testattuja työkaluja ja tietolähteitä jatkuvasti:

Älykäs markkinoija: 13 yksinkertaista tapaa kasvattaa myyntiäsi -kurssi
Testaa 60 päivää riskittä. Nostat myyntiäsi ja voittojasi taatusti – tai ET maksa mitään. Voit vain voittaa. Suosittu 76 sivun pläjäys joka tulvii tuottavia markkinointitekniikoita ja käytännön neuvoja. Tutustu tästä.

Jäppisen copykoulu: Opi kirjoittamaan tekstiä joka oikeasti myy
Anna minulle vain 1 €, niin opetan sinulle, kuinka todella kirjoitat tekstiä joka myy melkein mitä vain. Saat lisäksi yli tonnin arvoiset ilmaiset lahjat nopean tilaajan etuna. Tutustu tästä.

Verkkosivut tuloskuntoon tunnissa -työkalu
Tämä yksinkertainen työkalu kertoo sinulle alle 60 minuutissa, mitkä ovat pahimmat myynnin esteet verkkosivuillasi ja kuinka korjaat ne nopeasti. Täysi 365 päivän rahat takaisin takuu. Katso lisää tietoa tästä ja tilaa omasi.

Active Campaign ***UUSI***
Tämä on todennäköisesti hintaansa nähden paras ja monipuolisin sähköpostimarkkinointiohjelmisto. Tukee ääkkösiä ja suomen kieltä. Automaatiot ovat huippuluokkaa. Sopii helposti yhteen monen eri verkkokaupan ja nettibisneksen ohjelmiston kanssa. Käytän tätä myös itse. Lue lisää täältä ja kokeile ilmaiseksi.

Bluehost
Hullun halpa serveri tarjouksessa: 7,99$ NYT VAIN $3,95 kuussa (se on alle 4 €/kk!) ja rajaton liikenne. Yli 20 000 asiakasta liittyy joka kuukausi. Katso lisää tietoa tästä ja nappaa omasi, ennen kuin he nostavat hintaa.

Thrive Themes ***UUSI***
Kaikki mitä tarvitset rakentaaksesi toimivan laskeutumissivun WordPressiin nopeasti ja paljon enemmän. Sisältää satoja testattuja sivupohjia, lomakemalleja, nappeja – plus paljon muuta. Käytän tätä itse. Edullinen ja pelittää. Klikkaa tästä ja hanki omasi.

WebinarJam ***UUSI***
Webinaarit ovat häkellyttävän tehokas tapa myydä arvokkaita tuotteita ja palveluita, kuten valmennuksia, kursseja ja ohjelmia isolle joukolle asiakkaita netissä nopeasti. Hyvä edullinen työkalu webinaarien järjestämiseen on WebinarJam. Käytän sitä myös itse. Lue lisää ja aloita riskitön 60 päivän koekäyttö vain yhdellä dollarilla TÄMÄN LINKIN kautta. (Normaalisti 479$.)

Evernote
Pitää kaiken tarpeellisen ja tarpeettoman järjestyksessä. Aina mukana.