“Voinko lähettää sinulle ILMAISEKSI uuden, 16-sivuisen Jäppisen sisäpiirin printtiuutiskirjeen, jonka saavat vain jäsenet?”


Hyvä markkinoija


“Se on ahdettu täyteen ammattisalaisuuksiani ja uusia oivalluksia, mikä oikeasti toimii markkinoinnissa JUURI NYT, mikä ei ja miksi –– suoraan huipulta, sensuroimatta, ilman välikäsiä...”


Liity vain Jäppisen sisäpiiriin tästä, niin lähetän sen sinulle:

Minä todella tarjoan ensimmäisen kuukauden ILMAISEKSI, jotta voit kokeilla tätä rauhassa. Päätä vasta, kun olet nähnyt sisäpiirini kaikki hyödyt.

Maksat vain pienen liittymismaksun 24,90 € + alv tänään.


Tähän kuuluminen on vähän sama kuin palkkaisit minut konsultoimaan, valmentamaan ja opastamaan sinua markkinoinnissa henkilökohtaisesti kuukausittain. Autan sinua kädestä pitäen.


Mukaan pääsee vain rajattu määrä väkeä siksi.


Joka kuukausi...

Timo Jäppinen

Timo Jäppinen

  • Annan sinulle neuvoja, mitä sinun kannattaisi tehdä, jotta saat lisää kauppaa jatkuvasti.
  • Kerron, mikä toimii markkinoinnissa juuri nyt parhaiten, mikä ei ja miksi.
  • Raportoin avoimesti, mitä parhaillaan teen kasvattaakseni bisnestäni. Paljastan tuoreimpien testieni tulokset sinulle ensimmäisenä
  • Kuulet myös, minkä olevan havainnut toimivan poikkeuksellisen hyvin muilla. Pysyt kärryillä kaikesta tärkeästä, uudesta, mitä nopeasti muuttuvalla alallamme tapahtuu.
  • Sekä varoitan mahdollisista vaaroista, joita olen havainnut viime aikoina.
  • Ja mikä parasta, vastaan sähköpostilla henkilökohtaisesti kysymyksiisi, jotka askarruttavat sinua, jotta pääset oikeasti eteenpäin ja vältät virheitä. Kenellekään muulla EI OLE tätä pääsyä!

Paljonko maksaisit tällaisesta palvelusta?


No, voin paljastaa, että muutama vuosi sitten veloitin tällaisesta konsultoinnista 1 000 € kuukaudessa (nykyään enemmän).

Tämä uusi palvelu on vähän sama asia – mutta paljon, paljon EDULLISEMPAA!

Ja kuten sanoin, ensimmäinen kuukausi on ilmainen, kun liityt nyt.

Jos haluat jatkaa ilmaisen kokeilun jälkeen, jäsenmaksu on kuussa vain 97 € + alv (eli vaivaiset 3,13 € päivässä). Jos et halua jatkaa, voit perua milloin vain ilmoittamalla siitä minulle. Et sitoudu mihinkään.


Mitä kaikkea saat?


Jäppisen sisäpiirin uusimman printtiuutiskirjeen joka kuun alussa. 

Postinkantaja tuo sen suoraan sinulle. Ilmainen toimitus koko maailmaan. Tämän himoitun tietoiskun saavat vain jäsenet. Se on kerhomme sydän.

Siinä on vain 16 sivua, jotta voit omaksua sen neuvot nopeasti ja saada tuloksia vauhdilla – kahlaamatta ziljoonia kursseja, kirjoja, meilejä ja blogeja läpi hitaasti yksitellen.

Se säästää aikaasi merkittävästi, tunteja, ehkä jopa kokonaisia työpäiviä. Ja pelastaa monelta päänsäryltä. Joka kuukausi. Kun et tonkimaan loputtomassa tietosuossa tai arvailemaan, mihin keskittyä.

Jäppisen sisäpiiri printtiuutiskirje

Ilmestyy joka kuukausi.

Olen suunnitellut tämän kunnianhimoisille, kiireisille ammattilaisille, yrittäjille, markkinoijille, myyjille ja johtajille, jotka haluavat tietää, mikä oikeasti toimii markkinoinnissa juuri nyt, mikä ei ja miksi.


Vastaavaa ei ole olemassa tässä maassa. Siksi päätin luoda tämän sinulle ja muille parhaille asiakkailleni.

“Kun tiedät enemmän kuin muut, voit tehdä enemmän kuin muut,” kuten vanha mentorini, englantilainen markkinointimaestro Drayton Bird sanoi.

Jos olet harrastelija tai annat helposti periksi, tämä EI OLE sinulle. Sinä et rikastu yhdessä yössä tätä lukemalla. Mutta voit saada parempia tuloksia pitkäjänteisellä työllä.


Saat joka kuukausi tarjottimella PARHAAT ajatukseni, uudet oivallukseni ja näkemykseni tiivistettynä. Lisäksi annan sinulle henkilökohtaista tukea ja neuvontaa kuten luvattu.


Puhun kirjeissäni TULOSTEN tekemisestä, kuten myyntisi kasvattamisesta ja asiakashankinnasta. EN löpise teoreettisesta hömpästä – tai turhasta mielikuvamainonnasta, joka vain syö rahasi.

Ei liirumlaarumia – vaan kovia faktoja, kuten, miten saada nykyisellä viestinnälläsi parempia tuloksia nopeilla parannuksilla, jopa mediasta ja teknologiasta riippumatta.


Jos haluat pysyä kärryillä kaikista alamme muutoksista, kuten Facebookista, Googlesta, YouTubesta, sähköpostimarkkinoinnista, ja kaikesta uudesta, mikä toimii ja mikä ei – tämä on sinulle.

Raportoin myös, miten tehdä somella rahaa, koska se kiinnostaa monia. Menetelmäni ovat täysin erilaiset kuin muilla. Siksi ne toimivat niin hyvin.

Tiedän aiheesta melko paljon, koska olen käyttänyt yli 152 000 € omaa rahaani somemainontaan. (Aloitin sen vain muutamalla eurolla päivässä ilman alkupääomaa. Kasvoin täysin tulorahoituksella.)

Viimeisimmän tiedon lisäksi, silloin tällöin saatat saada jopa lähes valmiita myyntikirje- ja mainospohjia, joihin voit vain lisätä omat tietosi ja lähettää. Testailen näitä jatkuvasti ja parhaat käytännöt ja mallit eteenpäin Jäppisen sisäpiirin jäsenille.

Se on melkoinen ETU, koska normaalisti asiakkaani maksavat myyntiteksteistäni useita tuhansia euroja. Kuten sanoin, testaan jatkuvasti erilaisia asioita eri medioissa printistä digiin. Ja minulla monia valmiita aseita moneen eri tilanteeseen uusasiakashankinnasta jatkomyyntiin, joista tulet kuulemaan lisää jäsenenä...

Pääset hyötymään opeistani, virheistäni, kokemuksestani ja läpimurroistani aina ensimmäisenä.


Saat parhaat palani, salaisuuteni ja kuumimmat vinkkini yhdessä paketissa säännöllisesti, joka kuukausi, jotta et missaa mitään. Tiedät totuuden jo kauan ennen kuin muut edes tajuavat, mikä heihin iski...


Ajattele, mikä kilpailuetu!

Eikä siinä kaikki. Sinulla on lisäksi...

342

Timon suora, henkilökohtainen sähköpostituki (ainutlaatuinen etuoikeus)

Timon tuki

“Valmiina auttamaan! Vastaan kysymyksiisi henkilökohtaisesti sähköpostilla.”

Jumissa? Ulalla? Minä autan. Lopeta harhailu yksin.

Jäppisen sisäpiirin jäsenetuna voit muun muassa lähettää minulle kysymyksiä luottamuksellisesti. Vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

Kenellekään muulla EI ole tätä suoraa pääsyä. En kuitenkaan ole kirjekaverisi kuten varmasti ymmärrät. (Teitä on liikaa siihen!) Eli pysytään asiassa.

Tämä on nopeita kysymyksiä varten, ei "Timo, voitko kirjoittaa markkinointisuunnitelmani uusiksi" -tyyppisiä. Voin esimerkiksi kommentoida mainoksiasi, myyntilupaustasi, tarjouksiasi, uusia ideoitasi... Kysy vain! Tehdään niistä yhdessä parempia.

Ensimmäiset jäsenet saavat muutenkin erityisen paikan sydämessäni. En tule unohtamaan sinua!


Olen työskennellyt markkinoinnissa vuodesta 2010 Suomessa ja ulkomailla. Olen lukenut yli 500 kirjaa mainonnasta, markkinoinnista ja myynnistä. Sekä pyörittänyt omaa bisnestä menestyksellä vuosia, välillä jopa vain parin tunnin päivittäisellä työllä etänä (kuten silloin kun matkustelin kuukausia Aasiassa). 


Joten hyödynnä kokemukseni, massiivinen tietomääräni ja kysy rohkeasti. Olen täällä sinua varten.


Työskentelin muun muassa seitsemän vuotta yhden maailman parhaan copywriterin, Drayton Birdin, kanssa tiiviisti (meillä oli yhteinen markkinointitoimisto). Autoimme asiakkaita (kuten Elisa, Fida, Rustholli, Bentley, Pru Health ja monia muita) kaikkialla maailmassa Suomesta Australiaan asti saamaan markkinoinnilla parempia tuloksia, kuten lisää myyntiä, asiakkaita, liidejä ja voittoa. 


Onnistumisprosenttini on alan korkeimpia: 97,1. 


Vuonna 2023 kirjoitin kirjan Sanojen voima: Ammattilaisen salaisuudet, kuinka kirjoitat tekstiä, joka myy, jonka julkaisi WSOY:n tietokirjayksikkö Readme.fi.


Siksi uskon, että minulta löytyy vastaus myös moniin sinun pulmiisi.


Sinun todella tarvitsee vain kysyä.

Timo Jäppinen ja Drayton Bird

Minä ja vanha brittipartnerini, markkinointimaestro Drayton Bird. “Timo Jäppinen todennäköisesti tietää enemmän markkinoinnista kuin minä”, Drayton totesi myöhemmin.

Eikä siinäkään vielä kaikki...


Jos hyväksyt tämän kutsun, lähetän sinulle aluksi tervetulopaketin postitse heti.

Se sisältää muun muassa henkilökohtaisen kirjeen minulta, jossa kertaan vielä, miten kaikki toimii, mitä saat – sekä yksinkertaisen suunnitelman, kuinka saat kassakoneesi laulamaan melkein rikollisen helposti. Plus kaksi muuta yllätystä.

Saat kiitoksena nämä kolme lahjaa täysin ILMAISEKSI heti...


Ilmainen lahja #1 - Kahjo "Kymppitonni kahdessa tunnissa" -suunnitelmani


Kun kokeilin tätä yksinkertaista suunnitelmaa ensimmäisen kerran, se tuotti minulle viikossa yli 10 000 €. Työtä? Kaksi tuntia.

Ja se tapahtui sen jälkeen, kun korona oli iskenyt raivolla Suomeen.

Ymmärrät heti, miksi tämä toimii myös sinulle, kun näet sen. Mikä parasta, se on ikivihreä. Voit rahastaa sillä uudelleen ... uudelleen … ja uudelleen…


Saat tämän valmiin suunnitelman ilmaiseksi yhtenä liittymislahjana.


Ilmainen lahja #2 - "99 testattua tarjousta" -vihkonen


Toinen hyödyllinen lahja, jonka löydät tervetulopaketistasi, on “99 testattua tarjousta” -vihkonen. Saat myös sen ILMAISEKSI.

Tarjouksesi, eli se mitä ehdotat asiakkaallesi, on jopa tärkeämpi kuin miten sen esität. Hyvä tarjous myy melkein mitä vain. Se tekee myynnistä hauskempaa ja helpompaa, kuten tulet huomaamaan.

Olen koonnut tähän kultakantiseen vihkoon 99 valmista, testattua tarjousta, jotka toimivat alasta ja sijainnista riippumatta.

Se on täynnä rahanarvoisia ideoita, kuinka voit kasvattaa myyntiäsi 10 % … 20 % … ehkä jopa 50 % … myytpä melkein mitä vain, kenelle vain. Tuotteita tai palveluita, yrityksille tai kuluttajille.

Säilytä se vaikka työpöydälläsi ja lunttaa aina kun tarvitset uusia ideoita. Niin minäkin teen.

Ei myynnissä erikseen. Tämän saavat vain kerhoni jäsenet yksinoikeudella.


ILMAINEN lahja #3 - "Sadan tonnin automaattisen webinaarin kaava" -verkkokurssi (normaalisti 397 € + alv)


Kolmas tervetulolahjasi on suosittu “Sadan tonnin webinaarin kaava” -verkkokurssini. Normaalisti se maksaa 397 € + alv. Mutta kiitoksena liittymisestä sisäpiirini, annan sen sinulle ilmaiseksi välittömästi.


Pääset katsomaan sitä HETI tilauksesi jälkeen rajattomasti verkossa.

(🎁 Jos olet jo tilannut tämän webinaarikurssin – iso kiitos! Ota yhteyttä liittymisen jälkeen, niin sovitaan toisesta lahjasta. Ei koske copykoulua.)


Tällä kurssilla, kuinka rakennat oman automaattisesti tuottavan myyntiwebinaarin. Seuraa vain testattua kaavaani askeleittain alusta loppuun.

Juuri tällä kaavalla olen todella tehnyt yli 100 000 € myyntiä täysin automaattisesti vuodessa. Ja lisää tulee joka päivä.

Siksi olen varma, että se toimii myös sinulla.

Unohda ahdistava myynnistä stressaaminen ja tule mukaan, niin paljastan sinulle Sadan tonnin automaattisen webinaarin kaavani.

Tämä on salaisuus ISOIHIN kauppoihin verkossa – etänä.

Mikä parasta, se sopii sinulle vaikka pelkäisit esiintymistä. Koska voit suunnitella automaattisen myyntiwebinaarisi omassa rauhassa omaan tahtiisi – ilman yleisöä. Sitten vain annat koneen hoitaa loput ... samalla kun sinä nautit tuloksista.

Se on oikeasti noin yksinkertaista.

Näytän, miten todella saat tällaisen järeän automaattisen etämyyntikoneen pystyyn – ja vältät yleiset mokat. Vaikka inhoaisit tekniikkaa, kuten minä.

Muut maksoivat tästä kurssista 397 € + alv, mutta saat nyt ilmaiseksi tervetulijaisena.

"Sadan tonnin automaattisen webinaari kaava" -verkkokurssissa on viisi yksinkertaista askelta:

1. Oikeiden ohjelmistojen valinta

Tarvitset oikeat ohjelmistot ja sinun pitää käyttää niitä oikein, jotta saat parhaat tulokset. (Ilman näitä et onnistu. Tiedän sen kokemuksesta.)

Kerron kurssillani, mistä kaikki parhaat työkalut ja ohjelmistot löytyvät – ja kuinka asentaa ne.

2. Automaattisen myyntiwebinaarin käsikirjoitus

Annan sinulle 85 %:sesti valmiin, automaattisen webinaarini käsikirjoituspohjani. Se on salainen sadan tonnin reseptini. Ota vain siitä mallia ja täytä tilalle omat tietosi.

Sinulla EI tarvitse olla suuria puhujan lahjoja, koska voit hyödyntää minun toimivaa mallia. Isot asiat ratkaisevat siinä enemmän kuin sanamuodot tai nokkeluus.

Käytän juuri tätä kaavaa.

3. Hyvän myyntisivun rakentaminen

Tällä sivulla muutat webinaarisi katsojat rahaksi. He joko ostavat suoraan netissä tai ottavat sinuun yhteyttä. Riippuen, mitä haluat heidän tekevän.

On olemassa valmiita pohjia, joilla nopeutat työtäsi huomattavasti. Samalla kun kaikki näyttää hyvältä alusta lähtien. Kerron myös, miten saat nämä näppärät sivupohjat käyttöösi heti. Olen esimerkiksi rakentanut juuri tämän sivun sellaisella.

4. Viestien suunnittelu

Opetan tässä kurssin osassa, miten loihdit nopeasti viestejä, jotka saavat mahdollisimman monet ihmiset toimimaan ja ostamaan webinaarin jälkeen.


Jos olen jostain erityisen tunnettu, se on sähköpostimarkkinointi. Se on erikoisalaani ja rakastan kirjoittamista. Tuhannet ihmiset lukevat lähettämiäni sähköposteja joka päivä.


5. Näin automatisoit kaiken ja pääset nauttimaan tuloksista!

Lopuksi sinun pitää enää kytkeä virtuaaliset piuhat seinään ja homma on valmis. Minulla on valmis kaavio, joka selittää tarkalleen, mikä menee minnekin.

HUOM: Kaikki tapahtuu verkossa. Sinun EI tarvitse asentaa koneellesi mitään.

Seuraa vain yksinkertaista mallia alusta loppuun. Katso ohjeita ruudulta ja tee perässä. Näet myös, kuinka vältät yleiset virheet, joihin monet muut kompastuvat.

Saat siis tämän kaiken ILMAISEKSI, kun liityt Jäppisen sisäpiirin. Nämä kolme ilmaista lahjaa ovat sinun heti – ja saat pitää ne, vaikka peruisit.


Kaikki tämä ilmaiseksi

Jäppisen sisäpiirin edut

Katso, mitä kaikkea saat ilmaiseksi! 16 sivun printtiuutiskirje, tervetulokirje ja testattu suunnitelma, miten saat lisää kauppaa nopeasti. Lisäksi "99 testattua tarjousta"-vihkonen, "Sadan tonnin automaattisen webinaarin kaava" -verkkokurssi (normaalisti 397 € + alv) ja Timon suora, henkilökohtainen sähköpostituki.

Kuulostaako hyvältä?


Aloita vain tästä ja nappaa kaikki tämä itsellesi...


Varoitus! Tämä rajoitettu avajaistarjous voi päättyä milloin vain


Saatan milloin vain vetää tämän tarjouksen pois. Se on voimassa vain, kunnes saan tarpeeksi jäseniä. Sitten suljen oven tai nostan hintaa.

Koska pyöritän Jäppisen sisäpiiriä henkilökohtaisesti, voin ottaa mukaan vain rajatusti jäseniä. Joten varmista paikkasi ja liity nyt, ennen kuin on liian myöhäistä.

Hintalukko nopeimmille! Jos liityt tänään, lupaan, että hinta EI nouse sinulta myöhemmin ainakaan vuoteen. Ilmoitan hintamuutoksista aina hyvissä ajoin etukäteen.


Ja voit aina perua – ihan milloin vain – ilman selityksiä, jos haluat. Et sitoudu mihinkään. En halua pitää ketään mukana väkisin.


Tyytyväiset asiakkaat suosittelevat


Sähköpostilistalleni on liittynyt yli 20 000 ammattilaista Suomessa. Se kertoo suosiosta jotain. Jos kaipaat lisää vakuuttelua, tässä muutama tyypillinen kommentti suoraan tyytyväisiltä asiakkailtani...

Terho Saari

Hallituksen puheenjohtaja, yrittäjä, Antin Autokoulu Oy

”Olemme tehneet Timon kanssa yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin saralla noin puoli vuotta. Timo on ollut huikea lisävahvistus meidän tiimiimme omilla erilaisilla ideoillaan.

”Myyntimme on kasvanut selvästi haastavasta markkinatilanteesta huolimatta. Esimerkiksi tietyissä tuotteissa joihin olemme erityisesti keskittyneet, kasvua on tullut jopa yli 55 prosenttia verrattuna edelliseen vuoteen. Timon kanssa on poikkeuksellisen mukava toimia koska hän tekee aina sen minkä lupaa ja vielä ajallaan. Suosittelen.”

Miika Utoslahti

Toimitusjohtaja, Skand Oy

”Kun tapasimme ensimmäisen kerran, liikevaihtomme oli noin miljoonan. Nyt se on yli neljä miljoonaa. Paljon on tapahtunut. Kiitos siitä myös sinulle. Saimme ihan uutta otetta markkinointiin sen jälkeen, kun kävimme sitä kanssasi perusteellisesti läpi.”

Jalmari Kivinen

Konversio-optimoija, Lean in Five Weeks Challenge

”Kokonaisuutena ihan huikea paketti, kiitokset myös tulevaisuuden neuvoista ja loistavista esimerkeistä. Saatiin Tomin kanssa kunnon motivaatioboostit tästä! Pohdittiin alkuun että onko kaikkien eurojen arvoinen sijoitus, mutta eget tuli nyt kyllä kertoimella takaisin :)”

Miika Soronen

Perustajaosakas, markkinointijohtaja, Sorcolor Oy

”Suhtauduin Timon juttuihin aluksi erittäin skeptisesti. Kun aikani luin hänen sähköpostejaan, luottamus rakentui.

”Tuntuu se edelleenkin erikoiselta, että puhelimella ei voi soittaa ja laskutkin pitää maksaa etukäteen.

”Mutta Timo on opettanut minut kirjoittamaan myyvää tekstiä. Ja mikä parasta, lopullisesti muuttanut koko ajatusmaailmani siihen että ainoastaan tulokset ratkaisevat markkinoinnissa.

”Suosittelen jokaista mainontaa tekevää liittymään, siitä saa kyllä rahat takaisin.”

Pamela Duncan

Toimitusjohtaja, yrittäjä, Ken Duncan Group

"Yksi parhaista päätöksistä, mitä olemme koskaan tehneet markkinoinnissa. Vain muutamassa viikossa myimme loppuun viisi seminaaria. Jopa tapahtumia järjestäneet kumppanimme olivat ihmeissään väkimäärästä...

"Ja olemme voineet hyödyntää tätä samaa menetelmää uudelleen ja uudelleen. Erittäin kannattava sijoitus todellakin!"

Jukka Halttunen

Yrittäjä, Kuntokruunu Oy

"Liittyminen on ollut paras päätökseni sitten aikoihin…

”Pidän pientä reilun 300m2 kuntosalia joka taitaa olla paikkakunnan pienin pinta-alaltaan mutta ei enää asiakas– ja liikevaihdoltaan.

”Liikevaihto on kasvanut 113 tuhanesta 171 tuhanteen ja tuleva tilikausi tulee puhkaisemaan tuon 200 tuhatta, tavoite saada siihen parikymppiä vielä päälle…

”Esim. nyt BlackFriday – CyberMonday tähän on tuottanut tähän mailin kirjoitus hetkeen mennessä myyntiä 5500€ ja kokonaismyynnissä ollaan viimevuoden marraskuuta 4200€ edellä….

”Eli tässä on sovellettu kaikkia Jäppisen oppeja niin paljonkuin vaan on osannut ja tajunnut… toki petraamista vielä on. Kiitollisin terveisin."

Pete Poskiparta

Tv:stä tuttu mentalisti, taikuri ja koomikko

”Moi Timo

”Ajattelin, että haluat tietää. Systeemisi toimivat.

”Mun normaali verkkokaupan myynti on ollut melko pientä kuukaudessa.

”Nyt koronakriisin aikana siitä on tullut pääasiallinen tulonlähteeni ja myynti on viidessä viikossa 11-kertaistanut.

”Toki korona nosti alussa kirjojen myyntiä, kun oli paljon ihmisiä, jotka halusivat tukea köyhää taiteilijaa.

”Mutta koska en jäänyt odottelemaan sormet perseessä, että antaako valtio mulle satasen vai kaksi kahdeksan lomakkeen täyttämisen jälkeen…

”Vaan aloin luoda kokonaan uusia tuotteita ja paketteja, joiden lanseerauksessa ja markkinoinnissa noudatin sun ohjeita.

”Nettisivujen kehittely on edelleen vaiheessa, mutta sekin etenee päivä päivältä systeemisi avulla.”

Veli-Pekka Mälkiäinen

Mindfulness MBSR -ohjaaja, CFM®, Ceesto

”Olen ollut erittäin tyytyväinen antamiisi vinkkeihin ja opastukseen siitä miten tehostaa markkinointia. Ja kuinka yksinkertaisilla toimenpiteillä voi vaikuttaa myyntiin. Tulen jatkamaan yhteistyötä jatkossakin. Kiitokset tähänastisesta tuestasi.”


Ja tuossakin on vain muutama esimerkki kaikista tyytyväisistä asiakkaistani. 


Haluaisitko mukaan porukkaan?


Liity vain Jäppisen sisäpiirin tästä. Minä todella tarjoan ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi. Maksat vain pienen liittymismaksun 24,90 € + alv.


Saat kaupan päälle kolme hyödyllistä lahjaa kiitoksena täysin ilmaiseksi. Kokeile kuukausi tätä. Vie opit käytäntöön. Seuraa tuloksiasi. Päätä sitten, haluatko jatkaa.


Joka kuukausi kerron, mikä oikeasti toimii markkinoinnissa juuri nyt, mikä ei ja miksi.


Mutta et sitoudu mihinkään. Voit perua – ihan milloin vain – ilman mitään kysymyksiä.


Et löydä vastaavaa tietolähdettä ja yhteisöä mistään muualta. Vastaan kaikesta henkilökohtaisesti. Täällä ei ole mitään apuvalmentajia piilossa verhojen takana. Jotka ovat oikeasti tietämättömiä harjoittelijoita ja gurua ei näy missään. Ei.


Minä pyöritän tätä Jäppisen sisäpiiriä täysin itse. Kirjoitan kaikki vinkit ja neuvot, sekä vastaan kysymyksiisi henkilökohtaisesti. Asioit luottamuksella suoraan minun kanssani. Et kenenkään muun.


Ja juuri siksi voin todella ottaa mukaan vain rajatusti väkeä, joten varmista paikkasi ja liity mukaan tänään. Huomenna voi olla jo myöhäistä.


Luit tänne asti, joten olet selvästi kiinnostunut. Kun tulet mukaan, autan sinua saamaan oikeasti lisää myyntiä, asiakkaita ja voittoa – ja saavuttamaan tavoitteesi, mitä ikinä ne ovatkaan.


Joten mikset ottaisi seuraava askelta nyt heti? Riskiä ei ole. 


Terveisin

Timo

Timo Jäppinen


P.S. Kaipaatko lisätietoa? Kirjoita minulle [email protected]


P.P.S. Tässä vielä parin täysin puolueettoman asiantuntijan kommentit minusta, jos olet kiikun kaakun liittymisen suhteen...

Arttu Raittila

Partner, hakukonemarkkinointiguru, Hopkins Oy

”Onko Timo Jäppinen Suomen kovin copy? Ainakin katu-uskottavin (vaikka vihaa sanaa)”

Jarkko Meretniemi

Osakas, Tarina-Akatemia

“Moni internetyrittäjä harrastaa klikkiotsikointia, Suomessa harva tekee sen niin hyvin kuin suoramarkkinoinnin mestari Timo Jäppinen. Paitsi että Timo on taitava sorvaamaan myyntimeilejä jotka nappaavat huomion, hän on myös käsittämättömän tuottelias.”


Löydät lisää testimoniaaleja nettisivuiltani. Mutta suoraan sanottuna:


     Tämä avajaistarjous on niin hyvä, että vain hullu jättäisi sen väliin. 


Jos ET ole vakuuttanut lukemastasi ainakin sen verran, että kokeilet tätä, tuskin koskaan saavutat menestystä, koska pelkäät liikaa.


"Jos haluat tulla teurastetuksi, käyttäydy kuin lammas", kuten Virginin perustaja Richard Branson sanoi.

Copyright Timo Jäppinen 2023 | Rekisteriseloste | Yhteystiedot | Sivu tehty Thrive Themesillä