Palvelut

Mukavaa, että olet kiinnostunut palveluistani. Voin auttaa sinua saamaan markkinoinnillasi parempia tuloksia – kuten enemmän asiakkaita ja lisää myyntiä – kolmella tavalla:

1. Luova suunnittelu

Esimerkiksi voin suunnitella sinulle uutta markkinointimateriaalia, kuten toimivan myyntikirjeen, tehokkaita sähköposteja, vaikuttavan laskeutumissivun joka saa ihmiset oikeasti ostamaan – tai vaikka kokonaisen kampanjan.

Näiden hinnat ovat noin 3 000 – 10 000 € riippuen työstä. Pyydä tarjous.

2. Konsultointi

Voin myös antaa sinulle selväjärkisiä, testattuja, käytännön neuvoja, kuinka kasvatat myyntiäsi ja voittojasi paremmalla markkinoinnilla verkossa ja muualla.

Suosituin palveluni on hieman yllättäen arvio verkkosivuista käytännön parannusehdotusten kera. Silloin käyn läpi nettisivusi tai verkkokauppasi tärkeimmät kohdat myynnin näkökulmasta ja näytän askeleittain kuinka parannat niiden tehoa, jotta saat lisää kauppaa.

Monet uudet asiakkaani tilaavat sen palveluistani ensimmäisenä. Se maksaa 2 500 €.

Mikä parasta, yleensä näiden yksinkertaisten muutosten tekeminen sivuillesi maksaa vain hyvin vähän tai ei mitään. Mutta niiden vaikutus myyntisi voi olla erittäin suuri, kuten monet tyytyväiset asiakkaani ovat havainneet.

Konsultoinnin tuntiveloitus on 1 000 € (Alkukartoitus vain 500 €). Päivähinta 5 000 €.

3. Koulutus

Kaiken tämän lisäksi teen jonkin verran luentoja ja koulutuksia – jos ehdin. Olen muun muassa esiintynyt Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ASML:n seminaarissa ja kouluttanut Kajaanin Nuorkauppakamarin jäseniä markkinoinnista.

Esimerkiksi tunnin luento on 2 900 €. Pyydä tarjous pidemmästä valmennuksesta tai workshopista.

Hintoihin lisätään 24 % alv.

Kaikki työt suoritetaan vasta kun lasku on maksettu. Ei poikkeuksia.

Miten aloittaa?

Tee näin. Ota ensiksi yhteyttä minuun tästä ja kerro missä tarvitset apuani.

Jos uskon, että olet: a) sopiva asiakas ja b) minulla on aikaa myös sinulle, teen sinulle tarjouksen siitä, mitä tarvitset.

Jos en voi auttaa, kerron sen suoraan, jottemme tuhlaa kummankaan aikaa.

Otathan huomioon, että minä EN ota vastaan viime sekunnin paniikkikeikkoja – vaan edellytän asiakkailtani ammattimaista valmistautumista ja harkintaa, kuten itseltänikin. Markkinointi on aivan liian tärkeä toiminto hutaistavaksi vasemmalla kädellä. Se vaatii rahaa, aikaa ja ajatusta onnistuakseen kunnolla.

Yhteydenottosi ei tietenkään sido sinua mihinkään, eikä maksa mitään.

Siispä … mikset ottaisi yhteyttä minuun nyt heti ennen kuin teet mitään muuta?

Se voi olla fiksuinta mitä teet koko tällä viikolla.