"Timon kaikkien aikojen paras kesäale! Tilaa kaikki suositut kurssini kerralla ja säästä 
mojovat 2 387,42 €"

Yhteensä tämä kaikki maksaisi normaalisti 3 575,42 € + alv. Mutta saat koko paketin maksamalla vain 99 € + alv tänään osamaksulla. Alennuksesi on hurjat 66,77 %. Säästät yhteensä 2 387,42 € nyt!


Huomio: Tämä ainutkertainen kesätarjous on voimassa vain torstaihin 20.6.2024 klo 23.59 asti

Onpa ollut karmeita aikoja. Korona, Ukraina, älyttömät korot, veron kiristykset ja hintojen nousu...


Meitä on koeteltu.


Siksi päätin hieman piristää sinua ja muita seurakuntani jäseniä tämän kaiken keskellä.

Annan sinulle nyt KAIKKI kurssini hulppealla 2 387,42 €:n kesäalennuksella. Kuten ehkä tiedät, en yleensä anna alennuksia – mutta nyt on poikkeus.

Näiden aseiden avulla olet taatusti vahvemmin kiinni kasvussa kuin ilman näitä. Älä hakkaa päätä seinään. Olen erikoistunut tekemään markkinointia, joka tuottaa sinulle todistetusti euroja –  hyvinä ja huonoina aikoina. Enkä tiedä, mistä löytäisit parempia työkaluja tehokkaaseen markkinointiin, myyntiin ja mainontaan kuin tästä paketista. Se on saatavana vain tästä, vain nyt.


Mikä parasta:


TAKAAN, että olet tyytyväinen tuloksiin – tai et maksa yhtään mitään. Sinulla on pitkä, 365 päivän, täydellinen, rahat takaisin takuu ilman mitään pulinaa. Riskiä ei siis ole.


Jos olet odottanut supertarjousta minulta, tässä se on.

Katso, mitä kaikkea saat:

Hyvää kesää! Toivottaa Timo Jäppinen

Mitä kesäpaketti sisältää?

Saat todella jokaisen kurssini ja e-kirjani, jonka olen koskaan julkaissut markkinoinnista:

 • Heureka! 21 oivallusta, kuinka saat markkinoinnilla parempia tuloksia helpommin – myytpä melkein mitä vain -kirja
  Parhaat oivallukseni markkinoinnista yksissä kansissa. Täynnä käytännön vinkkejä, kuinka myydä enemmän alastasi riippumatta. Normaalisti 59,97 € (sis. alv. 10 %).
 • Älykäs markkinoija: 13 yksinkertaista tapaa kasvattaa myyntiäsi -kurssi
  Kasvatat myyntiäsi ja voittojasi taatusti näillä ohjeilla. Normaalisti 47 € (sis. alv. 10 %).
 • Jäppisen copykoulu: Opi kirjoittamaan tekstiä, joka oikeasti myy
  Opetan sinulle, kuinka kirjoitat tekstiä, joka myy melkein mitä vain. Kaikki oppitunnit heti. Saat lisäksi hulppeat tervetulolahjat täysin ilmaiseksi. Huippusuosittu kurssi. Normaalisti 738 € + alv.
 • Markkinoinnin mestarit -kokoelma
  Opi maailman kaikkien aikojen parhaiden markkinoijien salaisuudet, kuinka onnistut myynnissä hyvinä ja huonoina aikoina. Normaalisti 397 € + alv.
 • Verkkosivut tuloskuntoon tunnissa -työkalu
  Tämä hämmästyttävä työkalu paljastaa alle 60 minuutissa, miten saat verkkosivuillasi (ja verkkokaupallasi) lisää myyntiä, asiakkaita ja voittoa. Toimii taatusti alasta riippumatta. Normaalisti 597 € + alv.
 • Lopeta kylmäsoitot (ja myy enemmän)
  Yksinkertainen 3 askeleen prosessi, kuinka pääset eroon kylmäsoitoista ja myyt enemmän. Sisältää valmiit materiaalit. (Sisältää myös niin sanotun "Ukko.fi-myyntikoulutuksen", joka maksoi 33 200 € + alv.) Saatavilla rajoitetusti. Normaalisti 397 € + alv.
 • Lähes automaattinen myyntikone
  Tällä suositulla kurssilla opetan, kuinka todella rakentaa lähes automaattinen myyntikone. Seuraa vain valmista malliani. Normaalisti 397 € + alv.
 • Sadan tonnin automaattisen webinaari kaava
  Opi hämmästyttävä tapa tehdä isoja kauppoja verkossa jopa täysin automaattisesti. Perustuu testattuun kaavaani. Saatavilla rajoitetusti. Normaalisti 397 + alv.
 • Näin saat haluamasi työn – Platinavalmennus
  Testattu 7 askeleen menetelmä, kuinka saat paremman työn. Voit hyödyntää oppeja niin itsesi markkinoinnissa kuin työhakemusten arvioinnissa kuten monet tekevät. Normaalisti 401 € + alv.
 • Näin saat haluamasi työn – sisäpiirin erikoisraportti
  Tiivis 26 sivun käytännön opas, miten onnistut työnhaussa jopa ilman kokemusta. Normaalisti 88,18 € + alv.

Ajattele, mikä diili. Jos ostaisit nämä suositut tuotteet yksitellen, maksaisit vähintään 3 575,42 €. Mutta saat nyt koko setin 66,77 % halvemmalla kesän kunniaksi. Tähän pakettiin kuuluu kaikki kurssit kaikkine bonuksineen. Eli siis ihan KAIKKI. (Sivun lopussa on yksityiskohtainen alennuslaskelma, jos haluat tarkistaa.)


Ja maksu hoituu helposti pienissä osissa. Maksat tänään vain 99 € + alv. Siispä nappaa oma kesäpakettisi tästä nyt, ja säästä, ennen kuin tämä hullu tarjous päättyy:

Kaikki kurssit alennuksella

100 % tyytyväisyystakuu

RAJATON pääsy eliniäksi heti

Pääset katsomaan kaikkia verkkokurssejani heti, saat myös kaikki e-kirjani välittömästi

Saat kaiken – siis ihan kaiken – heti. Ei tarvitse odottaa hetkeäkään. Kaikki materiaali on RAJATTOMASTI käytössäsi koko elinikäsi. Kukaan muu ei tee tällaista tarjousta. Mutta minä annan tämän kaiken rajatulle joukolle tänään. Voit katsoa ja kerrata niin paljon kuin haluat – ihan mistä päin maailmaa vain. Ei piilokuluja. Ei ikäviä yllätyksiä.


Kaikki on pysyvästi sinun, kun tilaat nyt.


En ole koskaan tehnyt tällaista tarjousta, enkä ehkä tee koskaan uudelleen. Joten älä missaa tätä tai myöhemmin kaduttaa.


Mutta ei tässä vielä kaikki...

*** KESÄN HULLU MEGABONUS ***

 

Saat nyt kaupan päälle ILMAISEKSI ensimmäiset 39 numeroa himoittua Jäppisen sisäpiirin uutiskirjettä 

(normaalisti 3 783 € + alv)

Normaalisti yksi tällainen himoittu 16 sivun uutiskirje maksaa sisäpiirin jäsenille 97 € + alv. Mutta saat ensimmäiset 39 numeroa ilmaiseksi kaupan päälle. Nämä ovat siis jo ilmestyneitä numeroita. Saat koko kullankalliin arkiston omaksi sähköisenä täysin maksutta. Säästösi 3 783 + alv. Se on TÄYNNÄ aarteita, kuten:

 • Tienaa jopa 10 000 € per tunti (numero 13)
 • Timo paljastaa kaiken! Kuinka rakensin kuusinumeroisen nettibisneksen tyhjästä (numero 3)
 • ChatGPT ja copywritingin vallankumous (numero 27)
 • Markkinoijan rosvogalleria (numero 14)
 • Yhden sähköpostin työpäivä: hömppää vai oikeasti mahdollista? (numero 7)
 • Suoramainonnan salat (numero 15)
 • Laillista huijaamista kasinolla? Eli mitä olen oppinut käyttämällä Facebook-mainontaan yli 152 000 € omaa rahaani (numero 6)
 • Miljoona euroa webinaareilla (numero 8)
 • Ja paljon, paljon muuta hyödyllistä, mitä jokaisen markkinoijan, yrittäjän ja myyjän pitäisi tietää...

Eikä siinäkään kaikki...

Timo Jäppinen

Timo Jäppinen

"Sinulla on täysin riskitön YHDEN VUODEN TAKUU"

Takaan henkilökohtaisesti, että olet sataprosenttisen tyytyväinen tai et maksa yhtään mitään. Et voi hävitä. Sinulla on täysi 365 päivän rahat takaisin takuu ilman mitään kysymyksiä tai pulinaa. Jos ET ole tyytyväinen, ilmoita vain minulle, niin palautan kaikki rahasi. Olen nimittäin aivan varma, että sinäkin tykkäät tuotteistani kuten jo tuhannet muut!

Timo
 • Opetan, kuinka saat myyntiä, asiakkaita ja voittoa paremmalla markkinoinnilla.
 • Rehki vähemmän, tienaa enemmän – myös täysin etänä.
 • Kaikki urani opit yhdessä paketissa. Saat kaiken heti yhdellä tilauksella, täysin riskittä.

Täydellinen piristyspaketti sinulle

Mitä jos hommaisit itsellesi tänä kesänä jotain, joka voi oikeasti muuttaa elämäsi, urasi ja tulevaisuutesi paremmaksi? Sen tuloksilla voit yllättää kaikki muut.

Tässä paketissa on kaikki tuotteet, jotka olen koskaan julkaissut markkinoinnista, myynnistä ja mainonnasta. Se on täydellinen paketti markkinoijille kuten sinulle.

Uskon tähän täysin. Saat kokonaisen vuoden rahat takaisin takuun – ja ison 2 387,42 €: n alennuksen – kuuman kesän kunniaksi. Piristä itseäsi tällä. Olen varma, että olet ansainnut sen.


Nappaa vain pakettisi ennen kuin aika loppuu.

Saatavana vain tältä sivulta

Tyytyväiset asiakkaat suosittelevat

Seurakunnassani on yli 20 000 henkeä. Tässä muutama tyypillinen kommentti tyytyväisiltä asiakkailtani heidän omin sanoin:

"Myynti kasvoi yli 55 %"

”Olemme tehneet Timon kanssa yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin saralla noin puoli vuotta. Timo on ollut huikea lisävahvistus meidän tiimiimme omilla erilaisilla ideoillaan.


”Myyntimme on kasvanut selvästi haastavasta markkinatilanteesta huolimatta. Esimerkiksi tietyissä tuotteissa joihin olemme erityisesti keskittyneet, kasvua on tullut jopa yli 55 prosenttia verrattuna edelliseen vuoteen. Timon kanssa on poikkeuksellisen mukava toimia koska hän tekee aina sen minkä lupaa ja vielä ajallaan. Suosittelen.”

TERHO SAARI

Hallituksen puheenjohtaja, Antin Autokoulu

"Opetti minut kirjoittamaan myyvää tekstiä"

”Suhtauduin Timon juttuihin aluksi erittäin skeptisesti. Kun aikani luin hänen sähköpostejaan, luottamus rakentui.

”Tuntuu se edelleenkin erikoiselta, että puhelimella ei voi soittaa ja laskutkin pitää maksaa etukäteen.

”Mutta Timo on opettanut minut kirjoittamaan myyvää tekstiä. Ja mikä parasta, lopullisesti muuttanut koko ajatusmaailmani siihen että ainoastaan tulokset ratkaisevat markkinoinnissa.

”Suosittelen jokaista mainontaa tekevää liittymään copykouluun, siitä saa kyllä rahat takaisin.”

MIIKA SORONEN

Sorcolor Oy:n perustajaosakas ja vanha markkinointijohtaja

Nappaa kesäpaketti nyt ja säästä 2 387,42 €

Toimi ennen kuin aika loppuu. Tarjous päättyy jo 20.6.

"Erittäin tyytyväinen"

”Olen ollut erittäin tyytyväinen antamiisi vinkkeihin ja opastukseen siitä miten tehostaa markkinointia. Ja kuinka yksinkertaisilla toimenpiteillä voi vaikuttaa myyntiin. Tulen jatkamaan yhteistyötä jatkossakin. Kiitokset tähänastisesta tuestasi.”

VELI-PEKKA MÄLKIÄINEN

Mindfulness MBSR ohjaaja CFM®, Ceesto

"Yksi parhaista päätöksiä, mitä olemme koskaan tehneet"

"Yksi parhaista päätöksistä mitä olemme koskaan tehneet markkinoinnissa. Vain muutamassa viikossa myimme loppuun viisi seminaaria. Jopa tapahtumia järjestäneet kumppanimme olivat ihmeissään väkimäärästä…

Ja olemme voineet hyödyntää tätä samaa menetelmää uudelleen ja uudelleen. Erittäin kannattava sijoitus todellakin!”

PAM DUNCAN

Toimitusjohtaja, Ken Duncan Group

"Huikea paketti!"

”Kokonaisuutena ihan huikea paketti, kiitokset myös tulevaisuuden neuvoista ja loistavista esimerkeistä. Saatiin Tomin kanssa kunnon motivaatioboostit tästä! Pohdittiin alkuun Tomin kanssa, että onko kaikkien eurojen arvoinen sijoitus, mutta eget tuli nyt kyllä kertoimella takaisin :)”

JALMARI KIVINEN

Konversio-optimoija, Tomi Kokon Lean in Five Weeks -valmennus

"Suomen kovin copy"

"Onko Timo Jäppinen Suomen kovin copywriter? Ainakin katu-uskottavin (vaikka vihaa sanaa)”

ARTTU RAITTILA

Hakukonemarkkinointiguru, perustaja, Hopkins Oy

"Myyntini 11-kertaistui viidessä viikossa koronan keskellä"

”Moi Timo

”Ajattelin, että haluat tietää. Systeemisi toimivat.

”Mun normaali verkkokaupan myynti on ollut melko pientä kuukaudessa.

”Nyt koronakriisin aikana siitä on tullut pääasiallinen tulonlähteeni ja myynti on viidessä viikossa 11-kertaistanut.

”Toki korona nosti alussa kirjojen myyntiä, kun oli paljon ihmisiä, jotka halusivat tukea köyhää taiteilijaa.

”Mutta koska en jäänyt odottelemaan sormet perseessä, että antaako valtio mulle satasen vai kaksi kahdeksan lomakkeen täyttämisen jälkeen…

”Vaan aloin luoda kokonaan uusia tuotteita ja paketteja, joiden lanseerauksessa ja markkinoinnissa noudatin sun Copykoulun ohjeita.

”Nettisivujen kehittely on edelleen vaiheessa, mutta sekin etenee päivä päivältä systeemisi avulla.”

PETE POSKIPARTA

Teeveestä tuttu mentalisti, koomikko ja taikuri

"Kiitos tuhannesti. Harmittaa, että en tilannut aiemmin..."

"Kiitos tuhannesti sinun tarjoamistasi kursseista (olen tilannut Lähes automaattisen myyntikoneen sekä Verkkosivut tuloskuntoon tunnissa -systeemin) .

"Niistä on ollut minulle sanoinkuvaamaton hyöty. Myyntini onkin syksyn aikana ja erityisesti viimeisen parin kuukauden aikana lähes tuplaantunut aiemmasta.

"Emmin kurssisi ostoa melkein kaksi vuotta, harmittaa kun en tehnyt tuota aiemmin. Nyt osa kurssiesi sisällöstä on toteutettu ja tulokset ovat olleet hurjia.

"En ole edes ehtinyt tekemään kaikkia asioita ja mietiskelen työntekijän palkkaamista jotta voisin perehtyä loppuun ja markkinoida yritystäni lisää. Ensi vuonna yritykseni liikevaihto taitaa olla noin 350-400tEur ja iso kiitos siitä kuuluu sinulle."

MIKAEL HOKKANEN

Verkkokauppias

"Liikevaihto kasvoi yhdestä miljoonasta neljään"

"Kun tapasimme ensimmäisen kerran, liikevaihtomme oli noin miljoonan. Nyt se on yli neljä miljoonaa. Paljon on tapahtunut. Kiitos siitä myös sinulle. Saimme ihan uutta otetta markkinointiin sen jälkeen, kun kävimme sitä kanssasi perusteellisesti läpi.”

MIIKA UTOSLAHTI

Toimitusjohtaja, Skand Oy

"Tietää enemmän markkinoinnista kuin minä"

"Timo Jäppinen todennäköisesti tietää enemmän markkinoinnista kuin minä. Hän on yksi vaikuttavimmista ihmisistä mitä olen tavannut. Ja olen tavannut aika monta… ”

DRAYTON BIRD

Markkinointilegenda

 Ainutkertainen kesäale päättyy pian! 

Kuten alussa sanoin, en yleensä anna alennuksia. Mutta teen sen nyt kesän kunniaksi. Tarjous on kuitenkin voimassa vain torstaihin 20.6. klo 23.59 asti. Sitten lähden kesälomalle, 🌞 enkä ota vastaan enää uusia tilauksia. 


Toimi heti, kun olet lukenut tämän, niin saat kaiken varmasti. Täyden VUODEN tyytyväisyystakuun kera. Et voi hävitä – paitsi jos missaat tämän diilin. 


Nämä vinkit, neuvot, salaisuudet, tekniikat ja strategiat nostavat bisneksesi ja myyntisi taatusti aivan uudelle tasolle.


Itse asiassa . . . tarjous on niin hyvä, että vaikka olisit jo tilannut jonkin kursseistani, tähän kannattaa silti tarttua, koska säästät niin paljon joka tapauksessa. 


Saat siis koko 3 575,42 €:n arvoisen paketin heti.


Mikä parasta: maksat vain 99 € + alv tänään. 


Yhteensä 12 pientä kuukausierää. Säästät 2 387,42 €!


🔎 MUISTA: Paketti on täysin verovähennyskelpoinen yrityksille ja yksityishenkilöille tulonhankkismenona. Lähetän sinulle kuitin suoraan sähköpostiisi.

Nappaa kesäpaketti nyt ja säästä 2 387,42 €

Toimi ennen kuin tarjous päättyy 20.6. klo 23.59

Hyvää kesää!

Timo

P.S. Jos sinulla on kysyttävää tästä tarjouksesta, kirjoita minulle: [email protected] 

Miten alennus on laskettu? Näin:


Normaalisti paketti maksaisi 3 575,42 €.

Tässä kesätarjouksessa sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

- OSAMAKSU: Nyt vain 99 € kuukaudessa 12 kuukauden ajan, mikä tekee yhteensä 1 188 €. Se on 66,77 % alennus. Säästöä 2 387,42 €. Tai

- KERTAMAKSU: 999 € kertamaksuna. Alennus 72,06 %. Säästöä 2 576,42 €. Halvin.

Voit valita kassalla sopivan vaihtoehdon. Hintaan lisätään alv.


Ja kaupan päälle tulevat ilmaiset lahjat, joita en edes laskenut mukaan tähän esimerkkiin!

Copyright 2024 Timo Jäppinen | Tietosuoja