Odota! Minulle on sinulle todellinen SUPERTARJOUS kiitoksena tilauksestasi

Miten olisi Heureka! 21 oivallusta kuinka saat markkinoinnilla parempia tuloksia helpommin -kirja täysin ILMAISEKSI?

Lue tämä, niin selitän miten saat sen maksutta...

Juuri nyt markkinoinnin kuuma peruna on Facebook. Esimerkiksi minä olen sijoittanut yli 100 000 € omia rahojani Facebook-markkinointiin.

Miksi IHMEESSÄ noin paljon?

Koska olen saanut moninkertaisesti enemmän tuohta takaisin sen tuloksena.

Minulla on kokonainen uusi luento videolla, missä paljastan, mitä olen oppinut Facebook-markkinoinnista sijoittamalla siihen todella kerrostaloyksiön verran omia (ei asiakkaideni) rahoja.

Näytän tarkalleen mikä toimii, mikä ei ja miksi. Oikeiden esimerkkien kera. Voit ottaa niistä suoraan mallia.

Sen nimi on Facebook-mainonnan sadan tonnit salat. Kesto 38 minuuttia 34 sekuntia.

Jos tilaat sen nyt, annan sinulle todella kaupan päälle 59,97 € arvoisen “Heureka! 21 oivallusta kuinka saat markkinoinnilla parempia tuloksia helpommin – myytpä melkein mitä” -kirjani täysin maksutta kiitoksena.

Paljastan tässä uudessa koulutuksessa ensimmäistä kertaa muun muassa . . .

 • Miten rakensin Facebook-mainonnalla yli 10 000 ihmisen laadukkaan sähköpostilistan vuodessa
 • Mitä olen oppinut käyttämällä kerrostaloasunnon verran omaa rahaani (yli 104 141 €) Facebook-markkinointiin. Alussa budjettini oli vain muutama kymppi päivässä. Kasvoin tulorahoituksella ilman alkupääomaa.
 • Mikä toimii, mikä ei ja miksi. Onnistumiset ja epäonnistumiset. Sisältää paljon esimerkkejä ja malleja, jotka voit kopioida.
 • Yleisimmät virheet ja yllättävät läpimurrot (mitä kilpailijasi EIVÄT tiedä). En ole paljastanut näitä salaisuuksia kenellekään ennen tätä.
 • Kummallinen kikka miten suunnittelet Facebook-mainoksia, jotka leviävät viraalina somessa ja tuovat isoja tuloksia edullisesti. Opin tämän Donald Trumpilta.
 • Miten järjestää kampanjasi oikein isoa kasvua varten

Ja lisäksi . . .

 • Helppo tapa testata ja luoda uusia mainoksia (ja varmistaa tuotto)
 • Erikoinen budjettistrategiani miten saada HALVEMMALLA enemmän asiakkaita ja myyntiä Facebookista
 • Kuinka keksin yksinkertaisen Facebook-mainoskaavan, millä rikoin kaikki aiemmat ennätykseni ja räjäytin listani kasvuun (tämä oli niin kummallinen juttu, etten aluksi uskonut siihen itsekään)
 • Miten teen jopa moninkertaisesti parempia mainoksia kuin monet Facebook-markkinoinnin "ammattilaiset"
 • Mitkä 3 salaisuutta ratkaisevat Facebook-mainoksesi menestyksen

Plus paljon muuta...

Väitän, että kukaan tässä maassa EI tee Facebook-markkinointia samalla tavalla kuin minä.

Tähän asti tämän harvinaisen, huippuarvokkaan, uuden videon ovat nähneet vain Lähes automaattinen myyntikone -kurssini tilaajat. Ei kukaan muu.

Mutta, koska niin moni on kiinnostunut Facebook-markkinoinnista ja kuinka minä teen sitä … että sinulla on NYT ainutkertainen mahdollisuus tilata tämä video tältä sivulta.

VAROITUS: Tämä rajoitettu tarjous EI toistu koskaan myöhemmin. Se on saatavana vain tästä, vain nyt. Jos vitkastelet, jäät ilman. Sinua on varoitettu.

Vertailuna, jos pitäisin workshopin samoista asioista mitä opetan tällä videolla, veloittaisin siitä vähintään 5 000 € per osallistuja. Eikä muukaan siksi pääsisi kuin muutama onnekas.

Mutta saat koko videon maksamalla vain 147 € (sisältää 24 % arvonlisäveron). Et maksa mitään muuta. Et sitoudu mihinkään. Voit katsella sitä tilauksesi jälkeen rajattomasti heti niin monta kertaa kuin haluat.

Ja, kuten lupasin, saat kaupan päälle uuden “Heureka! 21 oivallusta kuinka saat markkinoinnilla parempia tuloksia helpommin – myytpä melkein mitä vain” -kirjani täysin ILMAISEKSI.

Lopuksi … olen aivan varma, että tykkäät tästä. Siksi annan koko paketille elinikäisen täyden rahat takaisin takuun – ilman mitään ehtoja tai rajoituksia. Eli et riskeeraa mitään, jos kokeilet.

Ajattele mikä tarjous!

Siispä … haluaisitko saada “Facebook-mainonnan sadan tonnit salat” -luentoni maksamalla vain 147 €?

Ja silloin saat todella “Heureka! 21 oivallusta kuinka saat markkinoinnilla parempia tuloksia helpommin” -kirjan kiitoksena täysin maksutta nyt.

Valitse vain sopiva vaihtoehto alta:

Älä missaa tätä harvinaista diiliä. En yleensä tee ihan näin hulluja tarjouksia. Mutta olen niin innoissani uudesta kirjastani, että menköön... ?