“Anna minulle vain 1 €, niin opetan sinulle, kuinka kirjoitat tekstiä, joka oikeasti MYY melkein mitä vain”

*** LISÄKSI SAAT KAUPAN PÄÄLLE HULLUT 1 144 € LAHJAT TÄYSIN ILMAISEKSI NYT ***

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin:

Timo Jäppinen

Timo Jäppinen

Voit todella myydä enemmän melkein mitä vain tällä yksinkertaisella systeemilläni.

Ja – jos toimit heti – annan sinulle tervetulolahjaksi neljä ILMAISTA hullua bonusta, joiden arvo on yhteensä yli 1 144 €.

Mikä parasta, liittyminen tähän uuteen Jäppisen copykouluun maksaa todella vain yhden euron.

Olivatpa asiakkaasi sitten kuluttajia tai firmoja … myytpä tuotteita tai palveluita … nämä tekniikat saavat ihmiset ostamaan lähes aina.

Kun näet mitä ne ovat, ymmärrät heti miksi ne toimivat.

Teen 97,1 % tapauksista – eli lähes aina – tuloksia asiakkailleni, alasta, sijainnista ja mediasta riippumatta juuri näillä samoilla menetelmillä.

Siksi minua kutsutaan Suomen kovimmaksi copywriteriksi.

Salaisuuksiani ovat udelleet niin mainosalan ammattilehti Markkinointi&Mainonta, jossa olen ollut haastateltava … kuin Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ASML, jonka seminaarissa olen ollut luennoimassa Suomen suurimmille mainostajille … ja monet muut.

Mutta vasta nyt – ensimmäistä kertaa ikinä – paljastan nämä KAIKKI himoitut salaisuuteni ja mullistavat periaatteeni rajatulle määrälle kaiken kokoisia suomalaisia markkinoijia tässä täysin uudessa verkkokoulutuksessani videolla.

Vaikka olen tietty puolueellinen, kannattaa oikeasti tarttua tähän tarjoukseen heti. Koska normaalisti veloitan tästä etuoikeudesta tuhansia euroja per laaki asiakkailtani.

Selitän kohta syyn tälle poikkeukselliselle avokätisyydelleni, miksi hinta on todella vain 1 € tänään.

Ja lopussa selviää muun muassa, miten todella saat yli 1 144 € arvoiset lahjat ILMAISEKSI, kun toimit nyt heti.

Mutta ennen sitä haluan tehdä selväksi yhden asian, jota ehkä mietit.

Nimittäin ...

Toimivatko nämä menetelmät varmasti MYÖS SINULLE?

Vastaus on kyllä!

Esimerkiksi juuri näillä samoilla testatuilla tekniikoilla olen tuottanut tyytyväisille asiakkailleni tällaisia tuloksia monilla eri aloilla:

 • Valokuvauskoulutuksia myyvä asiakkaani sai nettikampanjallani häkellyttävän suuren 11 775 % tuoton (ROI) rahoilleen ja myivät liput loppuun vain kolmessa viikossa!
 • Datamyyjä sai kirjoittamillani sähköposteilla enemmän uusia yritysasiakkaita kuin ehtivät hoitaa 
 • Keskustalainen ensikertalainen poliitikko tuli valituksi kunnanvaltuustoon suunnittelemani lehtisen avulla – ja lähes olemattomalla markkinointibudjetilla
 • Suomen vanhin hyväntekeväisyysjärjestö, Fida ry, sai lahjoitustavoitteensa täyteen suoramainoksellani alle kolmessa viikossa
 • Remonttifirma Rustholli sai 200 000 € arvosta yhteydenottoja kiinnostuneilta asiakkailta monivaiheisen suoramarkkinointikampanjani ansiosta

Ja tässäkin on vain muutama esimerkki monista, monista menestystarinoistani ja caseistani...

Kuten sanoin: teen juuri tällä systeemillä asiakkailleni parempia tuloksia jopa 97,1 % tapauksista useilla kymmenillä eri aloilla Suomessa ja ulkomailla. 

Siksi olen täysin varma, että tämä toimii myös sinulle – netissä ja muualla.

Mihin tämän epätavallisen suuri voima oikein perustuu?

Tässä ei ole mitään taikuutta. Minulla on suuriin tuloksiin kaksi yksinkertaista salaisuutta, joiden hedelmät annan sinulle tämän koulutuksen aikana... 

Salaisuus #1 Olen työskennellyt rinta rinnan yhden maailman parhaan copywriterin, markkinointilegenda Drayton Birdin kanssa noin seitsemän vuotta. Hän on myös vanha mentorini ja partnerini.

Minä ja vanha partnerini, markkinointimaestro Drayton Bird.

Drayton on opettanut minulle erittäin paljon kuten voit kuvitella. Nyt on minun vuoroni jakaa arvokkaat oppini eteenpäin Suomessa.

Jos olet tosissasi markkinoinnista ja bisneksestä, et halua missata tätä harvinaista tilaisuutta.

Koska esimerkiksi The Chartered Institute of Marketing nimesi Draytonin “Yhdeksi 50:stä elävästä yksilöstä, jotka ovat vaikuttaneet moderniin markkinointiin.”

Ja maailman kuuluisin mainosmies, legendaarinen David Ogilvy sanoi: “Drayton Bird tietää enemmän suoramarkkinoinnista kuin kukaan muu maailmassa.”

Itse asiassa – jos saan hieman röyhistää rintaani – Drayton on jopa todennut:  

“Timo Jäppinen todennäköisesti tietää enemmän markkinoinnista kuin minä.”

Siksi et löydä tällaista pakettia et mistään muualta.

Enkä ole koskaan kertonut menetelmistäni näin avoimesti, perusteellisesti ja tarkasti kuin nyt.

Enkä varmaan tee näin enää koskaan – ainakaan näin halvalla. 

Salaisuus #2 - Olen lukenut enemmän markkinoinnista, mainonnasta, myynnistä ja copywritingista kuin kukaan muu kenet tunnen – yli 500 kirjaa. Tähän on uponnut vuosia elämästäni.

Eikä siinä kaikki. Lisäksi ...

Testaan koko ajan uusia menetelmiä ja kerron sinulle mikä toimii

En ainoastaan koko ajan tutki alaa syvemmältä … vaan kokeilen löytämiäni uusia tekniikoita käytännössä omilla ja asiakkaideni rahoilla jatkuvasti.

Olen tehnyt paljon kalliita virheitä, jotta sinun ei tarvitsisi tehdä niitä.

Siksi tiedän melko hyvin mikä oikeasti toimii, mikä ei ja miksi, kun kyse myyvän tekstin kirjoittamisesta ja tehokkaan, mittavan markkinoinnin suunnittelusta.

Olen muun muassa työskennellyt näiden tunnettujen mainostajien kanssa ... Elisa ... Valitut Palat ... Fida ... Falck … Painonvartijat … Sanoma … Rustholli ... ja monen muun pienen ja suuren asiakkaan kanssa - yhden miehen firmoista suuriin kansainvälisiin pörssiyhtiöihin. 

Korostan:

Tämä uusi ohjelma EI sisällä mitään kuivaa teoriaa, jota olet ehkä kuullut jossain tylsässä, ylihintaisessa koulutuksessa (jonka vetäjä ei yleensä ole myynyt eläessään mitään muuta kuin omia palveluitaan). 

Sen sijaan minä opetan sinulle vain täsmällisiä, todistetusti toimivia, käytännöllisiä keinoja kuinka saat LISÄÄ ASIAKKAITA ja MYYT HEILLE ENEMMÄN kirjoittamalla paremmin.

Siitä tässä on kyse. 

Nämä kaikki menetelmät, mallit ja tekniikat on testattu minun ja asiakkaideni toimesta uudelleen ja uudelleen kovissa paikoissa monilla, monilla eri aloilla – usein erittäin verisen kilpailun keskellä.

Ja ne todella toimivat olipa kyseessä sähköposti, myyntisivu, esite, myyntikirje, video, telemarkkinoinnin käsikirjoitus, verkkokaupan tuotesivu… mitä vain missä on tekstiä, jolla yrität vaikuttaa ihmisiin.

Lisäksi olen tehnyt kaikkeni, että sinulla on HAUSKAA joka oppitunnillani. (Inhoan tylsiä kursseja.)

Siksi minulla on myös muun muassa havainnollistavia esimerkkejä niin Kummelista kuin kuuluisista Hollywood-leffoista, koomikko Will Ferrelliltä, hyvistä kirjoista ja paljon muualta...

Lupaan, ETTET ole nähnyt mitään tällaista koskaan ennen markkinoinnista!

Jos olet lukenut tarpeeksi, klikkaa vain tästä ja aloita ohjelmani tänään. Ensimmäinen kuukausi maksaa todella vain 1 €. (Hintaan lisätään alv.)

Mitä kaikkea opit tässä koulutuksessa?

Lyhyesti: tässä on 12 oppituntia videolla. Yhden pituus on noin puoli tuntia. Katsot yhden oppitunnin helposti vaikka lounastauolla kerran kuussa.

Ja olet sen jälkeen heti taatusti täynnä uusia, kannattavia ideoita ja käytännöllisiä ratkaisuja kuinka saat lisää asiakkaita … myyt heille enemmän … ja kasvatat voittojasi.

Pääset katsomaan ensimmäistä oppituntia netissä heti tilauksesi jälkeen. Seuraavat ilmestyvät kuukauden välein jäsensivustolle, jonne saat rajattoman pääsyn heti. 

Ensimmäisen oppitunnin aiheena on muun muassa:

 • 3 testattua tapaa kirjoittaa melkein kenelle vain ja saada heidät ostamaan
 • Lisää tämä yksi pieni sana melkein mihin vain mainokseesi, niin se tuottaa paremmin kuin ennen – alasta riippumatta
 • Todennäköisesti helpoin tapa kasvattaa myyntiäsi ja voittoasi
 • Mikä VÄHEKSITTY asia oikeasti ratkaisee tuottaako mainoksesi sinulle rahaa vai ei
 • 5 käytännön esimerkkiä, kuinka muutat kylmät kohteet kuumiksi ostajiksi pelkillä sanoillasi – olivatpa asiakkaasi firmoja tai kuluttajia
 • Ja paljon, paljon muuta hyödyllistä...

Ja sitä seuraavilla oppitunneilla sinulle paljastuu esimerkiksi:

 • Näin saat jopa 50 % lisää myyntiä sähköposteillasi
 • 18 tapaa tehdä kilpailijoistasi muusia
 • Mitä Heikki Silvennoinen ja Kummeli opettavat sinulle toimivan mainonnan suunnittelusta
 • Kysymys, johon jokainen asiakkaasi haluaa vastauksen, jotta he valitsevat sinut - eikä ärsyttävää kilpailijaasi
 • 3 niksiä kuinka ymmärrät markkinaasi paremmin kuin muut (ja myyt uusien oivallusten ansiosta enemmän)
 • Näin markkinoit esimerkiksi verkkokauppaa, asiantuntijabisnestä ja paikallista kivijalkaliikettä tehokkaasti ja edullisesti
 • Miten vähäpukeiset missit ja kuuluisat mallitytöt liittyvät urani alkuun copywriterina...

Ja tämä on vasta alkua!

Joten … oletko kiinnostunut?

Toimi heti – avajaistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan

Kun liityt tähän uuteen copykouluuni nyt ensimmäisten joukossa, saat perustajajäsenä lisäksi ainutlaatuisen hintatakuun.

Jos tykkäät oppitunneistani, seuraavat oppitunnit ovat sinulle vain 69 € kuussa. Kun taas kaikki muut maksavat niistä vähintään 129 € kuussa myöhemmin.

Mutta pidä kiirettä! Koska tämä avajaistarjous on rajoitettu vain nopeimmille, kunnes saan riittävästi perustajajäseniä. Sitten hinta nousee.

Ja, kuten lupasin, ensimmäinen kuukausi on todellakin vain vaivaisen yhden euron.

Hintoihin lisätään vain lakisääteinen 24 % alv. 

Jos ET halua lisää hyödyllisiä copywriting-oppitunteja ensimmäisen jälkeen, klikkaa vain jäsensivulla iso Peruuta -nappia, niin jäsenyytesi ja jäsenmaksusi päättyy välittömästi.

Eikö olekin helppoa?

Ja kaikki materiaali ja jäsenedut ovat rajattomasti käytettävissäsi niin kauan kuin olet jäsen.

Et sitoudu yhtään mihinkään.

Paljon tämän helpompaa markkinointisi tulosten parantaminen ei enää oikeasti voi olla.

Jos vain lupaat pitää tällä kurssilla avoimen mielen, minä todella lupaan, että opetan sinut kirjoittamaan tekstiä joka oikeasti MYY. (Ainoastaan “kaikkitietävien” ei kannata osallistua.)

Siispä ... kuulostaako tämä hyvältä myös sinusta?

Jos kuulostaa, klikkaa vain tästä ja liity mukaan ennen kuin tämä hurja avajaistarjoukseni päättyy ...

Vieläkin epävarma?

Siinä tapauksessa katso myös mitä tyytyväiset asiakkaani ja lukijani sanovat minusta. Tässä on muutamia tyypillisiä kommentteja suoraan heiltä:

Myyntimme on kasvanut selvästi haastavasta markkinatilanteesta huolimatta. Esimerkiksi tietyissä tuotteissa joihin olemme erityisesti keskittyneet, kasvua on tullut jopa yli 55 prosenttia verrattuna edelliseen vuoteen. Timon kanssa on poikkeuksellisen mukava toimia koska hän tekee aina sen minkä lupaa ja vielä ajallaan. Suosittelen."

Terho Saari
Toimitusjohtaja, yrittäjä, Antin Autokoulu Oy

Olen ollut erittäin tyytyväinen antamiisi vinkkeihin ja opastukseen siitä miten tehostaa markkinointia. Ja kuinka yksinkertaisilla toimenpiteillä voi vaikuttaa myyntiin. Tulen jatkamaan yhteistyötä jatkossakin. Kiitokset tähänastisesta tuestasi.”

Veli-Pekka Mälkiäinen
Mindfulness MBSR ohjaaja CFM®, Ceesto

Kokonaisuutena ihan huikea paketti, kiitokset myös tulevaisuuden neuvoista ja loistavista esimerkeistä. Saatiin Tomin kanssa kunnon motivaatioboostit tästä! Pohdittiin alkuun että onko kaikkien eurojen arvoinen sijoitus, mutta eget tuli nyt kyllä kertoimella takaisin :)”

Jalmari Kivinen
Konversio-optimoija, Lean in Five Weeks Challenge

*** PLUS ***

4 ILMAISTA HULLUA LAHJAA NOPEIMMILLE (ETUSI YLI 1 144 €)

Heitän sinulle kaupan päälle nämä 4 arvokasta tervetulolahjaa täysin ilmaiseksi omasta pussistani . . .

1

ILMAINEN LAHJA #1 - Älykäs markkinoija: 13 yksinkertaista tapaa kasvattaa myyntiäsi -kurssi

Tämä suosittu e-kirjani on normaalisti myynnissä erikseen hintaan 47 € 100-kertaisen rahat takuun kera. Sisältää 13 lähes idioottivarmaa tapaa kasvattaa liikevaihtoasi ja voittoasi. Täynnä esimerkkejä ja oikeita, kuvallisia caseja. 76 sivua.

Voit ladata sen ILMAISEKSI itsellesi heti, kun liityt. Ja saat pitää sen itselläsi, vaikka peruisit jäsenyytesi.

Kiitokset markkinointikurssista. Tosin olen lukenut siitä vain osan, mutta otin jo käytäntöön joitakin juttuja sieltä. Uudistin yhden tuotteemme sivut uuteen uskoon ja aloin kirjoittamaan viikkokirjeitä ei vielä meidän asiakkaille ja saanut sitä kautta jo jokusen kaupankin.

"Lisäksi kirjoitan myös säännöllisemmin jo olemassa oleville kumppaneille. Olen siis yksi joka ei tule vaatimaan kurssista rahoja takaisin. :)

"Olen noilla kirjeillä saanut 5 suoraa kauppaa (arvoltaan yhteensä 2500€+alv24% ja toiset 5 sillain et olen soittanut niille jotka on aukaisseet kirjeen usemmin kuin 4 kertaa.”

Samu
Remonttiyrittäjä
2

ILMAINEN LAHJA #2 - Näin saat haluamasi työn - Sisäpiirin erikoisraportti

Myynnissä erikseen hintaan 97 € 50-kertaisen rahat takuun kera. Sinulle 100 % ilmainen. Opit kuinka kirjoitat paremman työhakemuksen ja miten lähestyä työnantajia fiksusti, jotta sinut palkataan, eikä jotain toista. 25 sivua täyttä tavaraa ja valmiita hakemusmalleja, jotka voit kopioida.

”En voi kehua liikaa Timo Jäppisen ”Näin saat haluamasi työn” -opasta! Taas pääsin lupaavaan haastatteluun sen avulla.”

Jenni Andrejev
3

ILMAINEN LAHJA #3 - “Passiivinen tulo netistä: Hömppää vai oikeasti mahdollista?” -luentoni videolla

Tämä suosittu luentoni kertoo, kuinka voit hyödyntää uusia kirjoitustaitojasi ja rakentaa lähes automaattisen myyntikoneen verkkoon. Sisältää esimerkkejä oikeista passiivisen tulon verkkobisneksistä, joita olen ollut rakentamassa ja mitä voit oppia niistä.

Kajaanin Nuorkauppakamari ry maksoi nelinumeroinen summan tästä. Mutta sinä saat tämän harvinaisen tallenteen ILMAISEKSI kiitoksena liittymisestä copykouluuni nyt. Kesto 39 minuuttia 52 sekuntia.

4

ILMAINEN LAHJA #4 - Digivallankumouksen perustaja Pekka Mattila haastattelee minua copyn kirjoittamisesta ja internet-markkinoinnista

Tämä video käsittelee etenkin digitaalisten tuotteiden kuten e-kirjojen ja verkkokurssien menestyksekästä markkinointia verkossa. Kesto 43 minuuttia 24 sekuntia. Normaalisti veloitan tämän tyyppisestä konsultoinnista vähintään 1000 €.

YHTEENSÄ näiden bonusten arvo on reilusti YLI 1 144 €. Mutta sinä saat ne KAIKKI ILMAISEKSI NYT!

Miksi annan sinulle tämän kaiken maksutta?

Koska olen niin varma, että tykkäät copykouluni sisällöstä niin paljon, että päätät jatkaa jäsenenä myös ensimmäisen kuun jälkeen.

Mutta miksi ylipäänsä paljastan arvokkaat ammattisalaisuuteni aivan pikkurahalla?

Syy on yksinkertainen.

Tiedän, että osa asiakkaistani haluaa tulosten parannuttua lisäksi henkilökohtaista apuani esimerkiksi konsultoinnin, kouluttamisen tai copyn kirjoittamisen muodossa.

Ja minä tienaan siitä paljon enemmän kuin tästä.

Siksi voin antaa tämän kaiken sinulle lähes olemattomalla hinnalla. Mutta en tietenkään ilmaiseksi ... koska, kuten hyvin tiedät, ihmiset eivät arvosta ilmaista.

Jos tämä käy järkeen myös sinulle … ja haluat saada ilmaiset 1 144 € tervetulolahjasi nopean tilaajana etuna ennen kuin on liian myöhäistä … klikkaa vain tätä nappia ja liity mukaan nyt:

Pari sanaa korttimaksamisesta ja turvallisuudestasi

Meillä käy kaikki tutut maksukortit: Visa, MasterCard ja American Express. Voit maksaa joko Debit- tai Credit-kortilla, aivan kuten missä vain tavallisella kaupan kassalla.

Et voi liittyä mukaan ilman korttia.

Käytämme korttimaksujen välittämiseen samaa luotettavaa, turvallista systeemiä, mitä esimerkiksi Twitter, Shopify, Kickstarter, Virgin, Lyft, Reddit ja monet muut tunnetut yritykset käyttävät netissä tuhansien maksujen käsittelyyn joka päivä.

Kaikki tietosi ovat 100 % salattuja. Meille välittyy sinusta vain tieto, että olet maksanut tilauksesi ja korttisi toimii. VAIN sinä tiedät korttisi oikean numeron. Emme me.

Joten voit olla täysin levollisin mielin. Tämä palvelu on täysin turvallinen.

Takaan sen henkilökohtaisesti, koska se on rakennettu samalle testatulle maksualustalle, mitä monet suuret yritykset käyttävät, joilla on miljoonia asiakkaita verkossa.

Kuitti suoraan sähköpostiisi

Lähetän sinulle jokaisesta veloituksesta kuitin suoraan sähköpostiisi, jotta pysyt koko ajan kärryillä jäsenmaksuista – ja saat kuitin kirjanpitoon verovähennystä varten.

Muista: voit perua jäsenyytesi helposti ihan milloin vain yhdellä klikkauksella. Et ole sitoutunut yhtään mihinkään.

Nyt sinulla on enää yksi asia jäljellä...

Päätöksen tekeminen.

Tuossa alla on liittymisnappi.

Klikkaa vain sitä, niin pääset liittymissivulle.

Pääset katsomaan ensimmäistä oppituntia videolla liittymisen jälkeen… ja saat kaikki lupaamani yli 1 144 € arvoiset tervetulolahjat ILMAISEKSI.

Osallistuminen maksaa vain 1 €. Joten mikset kokeilisi?

Jos et tykkää oppitunneistani, kuinka kirjoitat tekstiä joka oikeasti myy, niin klikkaa vain isoa Peruuta -nappi jäsensivulla, niin tilauksesi katkeaa heti.

Et sitoudu mihinkään. Etkä todella voi hävitä yhtään mitään. Paitsi jos jäät rannalle ja missaat tämän avajaistarjouksen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan.


Terveisin

Timo Jäppinen

P.S. Jos sinulla on mitä vain kysymyksiä tästä tarjouksesta, kirjoita minulle: [email protected] Vastaan yleensä 24 tunnissa.

P.P.S. Tässä vielä yksi ILMAINEN lisäbonus. Löydät copykoulusta nyt häkellyttävän määrä uusia keissejä, joista voit ottaa mallia...

Näet maksuttomana extrana ison kasan (yli 25 kpl) hyödyllisiä, oikeita videopalautteitani asiakkaideni mainoksista, verkkosivuista, verkkokaupoista, myyntisivuista, myyntikirjeistä, lehtimainoksista, ynnä muusta monilta monilta eri aloilta. Ja siis täysin ilmaiseksi.

Ne ovat superkäytännöllisiä parin minuutin videoita, mitä voit tutkia niin paljon kuin haluat. Olen koonnut sinne parhaat arvioni, vinkkini, neuvoni ja kommenttini valittujen asiakkaideni töistä.

Katso ja kuuntele mitä sanon (ja kopioi parhaat ideat itsellesi). Vastaavaa tietopankkia et löydä mistään muualta.

Näistä on tullut paljon kiitosta. Eräs copykoulun jäsen kutsui tätä jopa "suomalaisen mainonnan aarreaitaksi". Aloja joita käsittelen ovat muun muassa...

 • Koulutukset ja kurssit (netti ja live)
 • Valokuvaus
 • B2B-palvelut kuten konsultointi
 • Verkkokauppa
 • Palveluiden myynti
 • Viinit ja elintarvikkeet
 • Hyvinvointi, kuten terveys, fitness ja kuntoilu
 • Toimistotarvikkeet
 • Käsityöt
 • Rakentaminen
 • Elektroniikka
 • Kampaamot
 • Puhelinmyynti
 • Autopesu
 • Elämänhallinta
 • Ja monet muut mistä voit ottaa oppia, myytpä oikeastaan mitä vain...